ADVIES GESPREK?
0493 49 36 84

Heeft u een vraag?

 1. Naam / Bedrijfsnaam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Stel uw vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer

Opstalverzekering

Een eigen huis brengt risico's met zich mee. Een woonhuisverzekering beperkt die risico's.
U verzekert uw huis tegen schade door onder andere: brand, storm, inbraak, uitstromend water, aanrijding, aanvaring, gesprongen leidingen en binnenstromend water uit riolen en putten.
U kiest dié verzekering die het beste past bij uw leefsituatie en wensen.
Een verzekering die de belangrijkste risico's dekt. Niet meer en niet minder.
Klinkt goed. Maar in een paar jaar tijd kan er veel veranderen. Bijvoorbeeld de waarde van uw inboedel, uw gezinssituatie of inkomen.
Brand, storm of andere rampspoed kan ineens toeslaan, volkomen onverwacht. Uw huis staat elke dag weer aan vele risico's bloot. De risico's kunnen wij niet wegnemen. Maar met de extra uitgebreide gevarenverzekering voor woonhuizen blijven financiële zorgen u bespaard, mocht er wat gebeuren ...

In de eerste plaats is uw huis verzekerd tegen brand- en stormschade. Maar de verzekering dekt veel meer: schade aan uw huis na een inbraak of diefstal, schade veroorzaakt door uitstromend water uit onvoorzien gesprongen leidingen, schade als gevolg van overlopende putten en riolen, aanrijding, aanvaring, werkstaking en vandalisme. Ook opruimingskosten, bereddingskosten en huurderving vallen (soms tot een maximumbedrag) onder de dekking, evenals schade aan de tuin na een brand.
De uitkering na een schade geschiedt op basis van de herbouw- of herstelkosten. Schroeischade is gedekt op basis van de dagwaarde van het beschadigde object.Als u na een gebeurtenis die onder de dekking valt, noodgedwongen tijdelijk in een vervangende woonruimte moet verblijven, ontvangt u daarvoor een vergoeding tot maximaal de huurwaarde van de woning (maximaal 10% van het verzekerde bedrag).

Contactgegevens

Ton Maas Assurantiën

icon-address

Keizerstraat 1a
5711 TT Someren

icon-phone
icon-mail

0493 49 36 84
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ton-maas-assurantien-logo-gray
© Copyright 2023 - TonMaasAssurantien.nl | Website door RenewMyID