ADVIES GESPREK?
0493 49 36 84

Heeft u een vraag?

 1. Naam / Bedrijfsnaam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Stel uw vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer

Autoverzekering

De personenautoverzekering biedt een dekking met keuze uit drie verschillende verzekeringsvormen voor een zeer scherpe premie. Daarnaast zijn er de extra voordelen zoals de nieuwwaarderegeling, de gunstige bonus-/malusregeling met bonusbescherming en de bouwjaarkorting.
Bovendien bent u met een autoverzekering van Ton Maas Assurantiën altijd uitstekend verzekerd. Een complete dekking, lage premie en allerlei mogelijkheden om precies zo verzekerd te zijn zoals u dat zelf wilt.Hoe uw autoverzekering eruit ziet, wordt door een aantal factoren bepaald. Zo beslist u zelf tegen welke risico's u verzekerd wilt zijn of hoe hoog het eigen risico wordt. Ook kunt u de autoverzekering voordelig uitbreiden met een aantal extra verzekeringen. Op bepaalde onderdelen van de verzekering kunt u geen invloed uitoefenen. De premie wordt bijvoorbeeld mede bepaald door uw woonplaats of de leeftijd van de auto.

Ton Maas Assurantiën biedt u drie mogelijkheden om uw personenauto te verzekeren: WA, WA+ en All-Risks. De verplichte Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA), waarbij de schade vergoed wordt die u aan anderen veroorzaakt, is door de overheid verplicht gesteld. Wilt u ook een aantal vaker voorkomende schaden aan uw eigen auto verzekeren, dan kunt u kiezen voor de WA+-verzekering. De populaire All-Risks-verzekering, die vrijwel alle schade aan de eigen auto dekt, is de meest complete verzekering.
Bij Ton Maas Assurantiën kunt u er zeker van zijn dat u een aantrekkelijke premie betaalt. Als u een scherpe offerte wilt, klikt u dan op Contact. Geef uw gegevens door en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een concurrerende offerte. Maar Ton Maas Assurantiën biedt u méér, zoals dezelfde korting voor uw tweede autoverzekering, een gunstige nieuwwaarderegeling en bouwjaarkorting voor All-Risks-verzekerde auto's. In de meeste gevallen bent u bij Ton Maas Assurantiën het goedkoopst uit. Wij zoeken de verzekeringsmaatschappij die het beste bij uw situatie past.

klik hier voor een offerte aanvraag

Bereken zelf uw autopremie

Contactgegevens

Ton Maas Assurantiën

icon-address

Keizerstraat 1a
5711 TT Someren

icon-phone
icon-mail

0493 49 36 84
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ton-maas-assurantien-logo-gray
© Copyright 2023 - TonMaasAssurantien.nl | Website door RenewMyID