ADVIES GESPREK?
0493 49 36 84

Heeft u een vraag?

 1. Naam / Bedrijfsnaam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Stel uw vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer

Inboedelverzekering

Uw inboedel is meer waard dan u denkt. Vervanging is dan ook een kostbare zaak. Gelukkig dekt de inboedelverzekering financiële gevolgen van schade door brand, storm, inbraak, diefstal, rook, roet, schroeien en ongelukjes in huis.

Uw inboedel is in de eerste plaats verzekerd tegen brandschade en schade na een inbraak. Daarnaast dekt de verzekering o.a. schaden als gevolg van diefstal, storm, omvallende bomen, uitstromend water uit putten en riolen, gesprongen leidingen, rook en roet, schroeien, vandalisme en overspanning/inductie ten gevolge van bliksem. Mocht uw diepvries door een storing uitvallen of uw aquarium breken, dan valt ook de inhoud daarvan onder de dekking. Uw wasgoed, tuinmeubilair, tuingereedschap en antennes (deze laatste tot maximaal € 1.134,-) zijn eveneens meeverzekerd. Geld en cheques zijn tot een maximumbedrag verzekerd. Ook opruimingskosten en de kosten van vervangende woonruimte vallen onder de dekking, net als schade aan de tuin na een brand. Tijdens een verhuizing geldt de verzekering zowel voor het oorspronkelijke als voor het nieuwe adres.
Het is van groot belang dat u uw inboedel voor de juiste waarde verzekert. Op uw polis wordt de totale waarde van uw inboedel aangegeven onder 'verzekerd bedrag'. Is dit bedrag lager dan de feitelijke waarde van uw inboedel, dan bent u onderverzekerd. U krijgt in dat geval slechts een evenredig deel van de schade vergoed. Om het verzekerde bedrag op peil te houden, wordt dit bedrag elk jaar aangepast op basis van het CBS-indexcijfer. Maar de praktijk leert dat een inboedel vaak sneller groeit en daarmee het risico van onderverzekering. Daarom bieden wij u met de inboedelmeter een garantie tegen onderverzekering. Als u deze correct invult en opstuurt, geeft uw verzekeraar u de garantie dat uw inboedel gedurende die periode niet is onderverzekerd. En dat is een veilig gevoel.

Contactgegevens

Ton Maas Assurantiën

icon-address

Keizerstraat 1a
5711 TT Someren

icon-phone
icon-mail

0493 49 36 84
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ton-maas-assurantien-logo-gray
© Copyright 2023 - TonMaasAssurantien.nl | Website door RenewMyID